Tavoita rakennus­alan päättäjät suora­markkinointi-palveluidemme avulla

Kohdentamalla markkinointiviestisi juuri oikealle kohderyhmälle, saat markkinointiviestinnällesi maksimaalisen tehon.

Tehokasta ja tuloksellista markkinointia

Tarjoamme ainutlaatuiset markkinointityökalut ja kohdennustavat rakennusalan päättäjien kustannustehokkaaseen tavoittamiseen. Kysy rohkeasti lisää ja räätälöidään juuri tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

SMS-mobiiliviestit

Ainutlaatuinen, interaktiivinen ja personoitava markkinointiväline suoraan rakennusalan päättäjän puhelimeen.

Sähköpostisuora

Tarjoamme ainutlaatuiset kohdennusmahdollisuudet. Voit kohdentaa viestin esim. rakennustyypin, -lajin tai. päättäjäryhmän mukaan.

Projektipostitus

Paperinen projektipostitus soveltuu erinomaisesti  esimerkiksi esitteiden ja hinnastojen lähettämiseen, tai tuotelanseerauksista viestimiseen.

SMS-mobiiliviestit

Henkilökohtaisten viestien sijaan tekstiviesti toimii nykyään vakuuttavana ja varteenotettavana informaatio- ja palvelukanavana. Tekstiviestien käyttöä puoltaa se, että tekstiviestit ovat varmoja, tulevat aina perille ja avautuvat kaikilla matkapuhelimilla.

Tekstiviestimarkkinoinnin avulla lähetät tehokkaasti esimerkiksi:

Sähköpostisuora

Käyttämällä sähköpostituspalveluamme, säästätte työresursseja samalla kun markkinointinne on kustannustehokkaampaa. Toimitatte meille vain sisällön ja me hoidamme loput!

Tarkka kohderyhmäpoimintamme mahdollistaa sisällön muokkaamisen suoraan sen mukaan, mikä on rakennustyyppi tai päättäjäryhmä.

Kampanjan lopuksi saat meiltä yhteenvedon viestin avanneista henkilöistä. Lisäksi voimme tarjota myös heidän puhelinnumerot soittokampanjaa tai SMS mobiiliviestintää varten.

Projektipostitus (paperinen suorakirje)

Paperinen suoramarkkinointi huomataan ja siihen syvennytään sähköistä tehokkaammin. Se myös korostaa sisällön tärkeyttä ja antaa parhaan mahdollisen vaikutelman kohderyhmällesi.

Käyttämällä suorapostituspalveluamme, säästätte työresursseja samalla kun markkinointinne on kustannustehokkaampaa. Toimitatte meille vain sisällön, me hoidamme kaiken taitosta pakkaukseen ja postitukseen.

“Ohjelman käyttö on monipuolista ja olen matkan varrella tehnyt satoja kauppoja, joiden liidit ovat alun perin lähtöisin RPT:n projektitietokannasta.”
Sami Pihlainen, Elfa Finland Oy
VARAA TUTUSTUMINEN

Haluatko kuulla lisää suoramarkkinointi- palveluistamme? Varaa tutustuminen

Varaa tutustuminen