RPT SMART – Suomen kattavin rakennus­tietokanta

RPT SMART -rakennustietokanta on suorin tie rakennushankkeisiin.

RPT SMARTilla teet yrityksenne rakennus- ja kiinteistöalan myynnistä kannattavaa. RPT SMART -rakennustietokanta on suorin tie rakennushankkeisiin.

Rakennus- ja kiinteistöalan myynnissä on tärkeätä, että tavoitat oikeat henkilöt oikeaan aikaan. RPT SMART -rakennustietokanta kertoo, mitä rakennetaan ja minne sekä kuka on rakennusprojektin rakennuttaja ja urakoitsija. Tietokannasta löydät sekä uudisrakennus- että saneerauskohteet.

RPT SMART -rakennustietokanta on Pohjoismaiden suurin rakennusalan tietopalvelu, jossa ovat niin yksityiset  kuin julkiset rakennushankkeet. Tietokannasta voit poimia yrityksellenne sopivimmat rakennusprojektit kätevästi yhdestä paikasta ja myydä tehokkaasti.

Kohdennettua myyntiä oikeaan aikaan

Myynnissä ja markkinoinnissa on tärkeää määritellä kohderyhmä, jolle myyntipanokset suunnataan. RPT SMART -rakennustietokannan hakuominaisuuksien ansiosta voit helposti poimia esimerkiksi valitsemallasi alueella toimivat rakennuttajat ja rakennusliikkeet, mitä rakennusprojekteja näillä on suunnitelmissa tai työn alla sekä kuka niihin liittyvistä hankinnoista päättää.

Reaaliaikaisella markkinoinnilla on ratkaiseva merkitys myytäessä rakennus- ja kiinteistöalan tuotteita tai palveluja. Myyjän yhteydenotto ei välttämättä edes kiinnosta, jos sitä ei ole ajoitettu oikein eikä se ole juuri sillä hetkellä relevantti yrityksen työkantaan.

SMARTin tietokantaa hyödyntämällä saavutat reaaliaikaista ketteryyttä ja tehokasta ketjua datasta toimintaan. Täsmällisellä myynnillä juuri oikealle henkilölle oikeaan aikaan saavutat tuloksia!

Tietokannan erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa mahdollisuutesi siirtää SMARTin antamat tiedot omiin kansioihisi, kuten ”seurantaan” tai ”työn alle”. Näin pysyt ajan tasalla, mikä hanke on missäkin vaiheessa omassa myyntityössäsi.

Räätälöidyt ratkaisut

RPT SMART -rakennustietokannan käyttöönotto on helppoa. Se on myynnin työväline, jonka käyttäminen on vaivatonta ja sujuvaa. RPT SMART hyödyntää tämän päivän teknologiaa, jota kehitetään jatkuvasti nimenomaan rakennus- ja kiinteistöalan toimijoiden tarpeita silmällä pitäen.

Kattavasta rakennustietokannasta löydät yrityksenne myynnin kannalta ne tärkeimmät rakennusprojektit. Tietokannasta saat paitsi rakennuttajan ja urakoitsijan myös muun muassa hankkeeseen kiinnitettyjen suunnittelijoiden yhteystiedot.

RPT SMART -rakennustietokannasta voit hakea rakennushankkeet valintojesi mukaan. Sinun on mahdollista määritellä esimerkiksi tietyt alueet, joiden rakennushankkeista haluat tiedon, sekä missä vaiheessa haluat tiedon uusista hankkeista.

Tiedot ohjautuvat automaattisesti sinulle sen mukaan, missä vaiheessa rakennushanketta olet määritellyt ne haluavasi. Esimerkiksi saatko tiedon siinä vaiheessa, kun rakennesuunnittelija tai sähköurakoitsija on kiinnitetty kohteeseen tai kun rakennusurakka on käynnistymässä. Yrityksenne markkinointiviesti voidaan myös automatisoida halutulle suunnittelijalle tai urakoitsijalle heti, kun hänet on nimetty kyseiseen hankkeeseen.

RPT SMARTin käyttäjille järjestetään viikoittain ilmainen koulutus. Lisäksi asiakastuki auttaa mielellään, jos sinulla on palvelun käytöstä kysymyksiä.

Tarkkaa ja luotettavaa tietoa

RPT Byggfakta Oy:llä on vankka kokemus rakennusprojektien seuraamisesta. Rakennusalan Projektitiedosto eli RPT perustettiin vuonna 1975.

RPT:n toiminnan perustana on tiedonkeruu rakennusprojekteista, joista muodostuu SMART -rakennustietokanta. RPT:n tutkimusosaston projektiseuranta kattaa hankkeen vaiheet suunnittelusta kohti rakennuttamispäätöstä aina työmaan käynnistymiseen saakka.

Tietokannan pääasiallinen tietolähde on puhelinhaastattelut. Tutkimustiimi soittaa vuosittain noin 50 000 puhelua. Tiedot myös tarkistetaan sähköpostitse, mikä takaa niiden luotettavuuden. Lisäksi tiedonkeruussa hyödynnetään nykyaikaista teknologiaa, tiedotusvälineitä sekä julkisen sektorin rakennusohjelmia ja myönnettyjä rakennuslupia.

RPT SMART -rakennustietokanta sisältää noin 12 000 kotimaista rakennushanketta. Joka vuosi alkaa keskimäärin 5 000–6 000 uutta projektia, joiden tiedot lisätään tietokantaan. Palvelusta löytyvät myös yksityisten ja julkisten hankkeiden tarjouspyynnöt, joita julkaistaan kuukausittain noin 2 100 kappaletta. SMART luo yli 15 000 rakennusalan ammattilaisen verkoston.

RPT Byggfakta Oy kuuluun kansainväliseen Byggfakta Group -konserniin.

Lue lisää, kuinka RPT SMART -tietokanta voisi auttaa juuri sinua!

Tutustu rakennusalan parhaaseen työkaluun – varaa esittely jo tänään!