Suomen kiinnostavimmat rakennusurakat

Haluaisitko löytää meneillään olevat ja tulevat rakennusurakat yhdestä paikasta? RPT SMART -palvelu on Suomen kattavin rakennusalan tietokanta kaikenkokoisiin hankkeisiin.

Seuraamme aktiivisesti kymmeniätuhansia rakennushankkeita ja tietokantamme sisältää tiedot toteuttajista, aikatauluista, sekä päättäjien yhteystiedot.

Kiinnostuitko? Varaa esittely täyttämällä lomake ja kerromme mielellämme lisää!

 

Varaa henkilö­kohtainen SMART-esittely

Näe millaisia mahdollisuuksia RPT SMART tarjoaa sinulle.

Varaa henkilö­kohtainen SMART-esittely

Näe millaisia mahdollisuuksia RPT SMART tarjoaa sinulle.

Hyödynnä Suomen kattavin rakennustietokanta

RPT SMARTin tietokantaan on koottu kymmeniätuhansia hankkeita. Hakutoimintojen avulla löydät nopeasti sinulle relevantit rakennusurakat. Palvelumme mahdollistaa myös urakoiden ja yhteyshenkilöiden hallinnan.

94 mrd. €
arvosta
rakennus­hankkeita
21 000
rakennushanketta
seurannassa
1 000
uutta tarjouspyyntöä
kuukaudessa
Yli 3 500
tyytyväistä tietopalvelun
käyttäjää

Löydä rakennusurakat mahdollisimman aikaisin

RPT SMART on luotu rakennusalan myyntityön tarpeisiin. Sen kautta löydät ajankohtaiset rakennusurakat ja niiden oleelissimmat tiedot myynnin tueksi. Tietokantamme avulla saat tietoosi myös tulevat rakennusurakat ennen niiden aloittamista. Näin voit tehdä myyntiä hyvissä ajoin ennen tarjouslaskentaa.

“Ohjelman käyttö on monipuolista ja olen matkan varrella tehnyt satoja kauppoja, joiden liidit ovat alun perin lähtöisin RPT:n projektitietokannasta.”
Sami Pihlainen, Elfa Finland Oy

“Ohjelman käyttö on monipuolista ja olen matkan varrella tehnyt satoja kauppoja, joiden liidit ovat alun perin lähtöisin RPT:n projektitietokannasta.”

Sami Pihlainen, Elfa Finland Oy

Tutustu palveluun Annikan esittelemänä

Katso video

Tee rakennusalan myyntiä tehokkaammin

Kun haluat tarjota palveluitasi, RPT SMART kertoo, mitä eri rakennuttajat kaipaavat ja keneen voit olla yhteydessä.

Palvelun kautta voit hakea projekteja, yrityksiä ja yhteyshenkilöitä. Reaali­aikaisen hanketiedon ja kattavien yhteystietojen avulla voit olla juuri oikeaan aikaan yhteydessä oikeaan henkilöön.

Saat tiedon rakennus­projektista, kun se tukee parhaiten sinun myyntityötä, esimerkiksi rakennus- lvi- tai sähköurakan tarjous­laskennan käynnistyessä.

Rakennusprojektien ja tarjous­laskentojen aikataulut mahdollistavat tehokkaan suunnittelun kohteista, joihin otat yhteyttä. Lisäksi saat tiedon, kun tarjous on valittu.

Tarkat ja laajat tiedot takaavat palvelun laadun

RPT SMARTin tieto kerätään lukuisista lähteistä. Suurin osa tiedoistamme saadaan puhelin­haastatteluin yhteistyö­kumppani­verkostomme kautta. Vuosien aikana olemme saaneet verkostoomme lähes kaikki Suomen ammatti­rakentajat.

Keräämme tietoa myös monipuolisella taustatutkimuksella. Tietolähteinä käytämme julkisen sektorin rakennus­ohjelmia, yritysten tonttikauppoja, julkisia hankintoja, useita medioita sekä muita luotettavia lähteitä.

Kiinnostuitko? Varaa esittely ja kerromme mielellämme lisää!

Näin Suomessa rakennetaan – lataa uusin Rakennus­alan trendit

Mitä rakennusalalla tapahtuu juuri nyt? Kuka rakentaa, mitä ja missä? Lataa uusin raporttimme ja lue miten Suomen rakennusala kehittyy.