LIVEstat – rakennus­alan suhdanne­katsaus yhdellä klikkauksella

LIVEstat antaa yleiskuvan kaikista oman yrityksesi kannalta merkityksellisistä rakennusprojekteista.

Tutki nykytilaa ja ennakoi suhdanteita

LIVEstat on yksi rakennusalan parhaita työkaluja, joka antaa yhdellä klikkauksella yleiskuvan rakennushankkeista, alueellisista ja kunnallisista rakennustöistä, rooleista, yhteistyökumppaneista ja monesta muusta. 

Monipuoliset koontinäkymät

Vain muutamalla klikkauksella voit luoda selkeitä kaavioita ja koontinäyttöjä, joista käyvät ilmi juuri sinulle tärkeimmän rakennusalan osa-alueen kehityssuunnat. Saat luotua  markkinatutkimuksia muutamalla klikkauksella.

Projektien suodattaminen

LIVEstat tarjoaa monia eri mahdollisuuksia datan suodattamiseen. Voit esimerkiksi suodattaa tietoja hanketyypin ja rakennusalueen perusteella. 

Automaattisesti päivittyvä

Kaikki LIVEstat:in kaaviot ovat dynaamisia ja päivittyvät automaattisesti, kun käytät suodattimia. Voit rastittaa kaikki tarvitsemasi tiedot, joten saatavilla on lähes rajaton määrä erilaisia yhdistelmiä.

“Ohjelman käyttö on monipuolista ja olen matkan varrella tehnyt satoja kauppoja, joiden liidit ovat alun perin lähtöisin RPT:n projektitietokannasta.”
Sami Pihlainen, Elfa Finland Oy

Tärkeimmät toiminnallisuudet

Suodata kaikki rakennushankkeita koskevat tiedot

Voit esim. ryhmitellä kaikki rakennushankkeet alaryhmiin ja suodattaa lisäksi kustannusarvion, rakennusvaiheen, tarjousmuodon sekä rakentamisen alkamis- ja päättymisajankohdan perusteella.

Yksityiskohtaiset tilastot alueellisista rakennusalan toimijoista

Voit nähdä helposti esimerkiksi kunkin alueen viisi merkittävintä arkkitehtia, suunnittelijaa ja urakoitsijaa. Lisäksi voit tarkastella esim. työkantaa, rakennushankkeiden määrää, kustannusarvioita, vuosikohtaisia rakennushankkeita.

Rakennushankkeiden kuntakohtainen markkinakatsaus

Voit nähdä mm. rakennuttajan, rakennuskohteen ja kunnan tärkeimmät rakennuttajat, suunnittelijat ja urakoitsijat sekä paljon muuta. Lisäksi saat erittäin yksityiskohtaisen kuvan tärkeimmistä toimijoista kuntatasolla.

Hae kaikkia rakennushankkeen rooleja

Voit esimerkiksi nähdä nopeasti, kuka vastaa urakoinnista määrätyn tyyppisissä rakennushankkeissa määrätyllä alueella. Tai voit tarkistaa, kuka on suurin pääurakoitsija esimerkiksi eri alueilla tai eri tyyppisissä hankkeissa.

Selvitä rakennusalan toimijoiden väliset kumppanuussuhteet

LIVEstat tarjoaa yksityiskohtaisia tilastoja siitä, kuka toimii yhteistyössä kenenkin kanssa. Voit myös valita rakennuttajan ja nähdä kaikki tiettyyn kategoriaan kuuluvat hankkeet. Kumppanuustoiminnon avulla voit selvittää rakennuttajat, suunnittelijat ja urakoitsijat, joiden kanssa määrätty yritys tavallisesti toimii yhteistyössä.

VARAA TUTUSTUMINEN

Tutustu LIVEstatin mahdollisuuksiin varaamalla oma tutustuminen

Varaa esittely